tiistai 31. elokuuta 2010

Ilmava talo

Kokoajan tapahtuu niin ettei perässä ole pysyä, enkä ole juuri ehtinyt postailemaan. Nyt kuitenkin, jos nettiyhteys on suosiollinen, ajattelin ladata muutaman kuvan talosta, räjäytyksistä, anturoista ja kaikesta mitä nyt kuluneeseen viikkoon on mahtunut. Ei ole ollut tylsää. Tässä siis paljon puhuvia kuvia meidän kodista. Kommentoin niitä vähän myöhemmin. Nyt on karkuutettava unille.






























3 kommenttia:

  1. Ohhoh o_0 Avasin tän blogion päivityksen toivossa, jotta tietäisin minne oon tulossa ylihuomenna ni.. kiva ! :D Kuudes kuva on aika taiteellinen, kun kuvaaja on onnistunut vangitsemaan itsensä ikkunalasin heijastuksen kautta projektiin mukaan!:)
    Ainoo mistä oon vähän pettyny, on se etten päässyt näkemään etupihan MONTTUA livenä. Se on näköjään jo täytetty!( mut jeij! sille, että rakennus on alkanut!)

    Hassuinta kuvia katsellessa on ehkä se, että talo näyttää siltä kuin se olis keskeltä "kahtia", valahtanut molempiin päätyihin..hehh. :)

    VastaaPoista
  2. Tarkempi kuvien tutkailu herätti vielä kysymyksen, että onko noi Tikrun tassun jälkiä tuossa laastissa :DD ?
    Joutu vissiin katti pesulle? :P

    VastaaPoista
  3. Huh, uskomatonta jälkeä! Onko löytynyt mitään järisyttävää uutta purkaessanne taloa? Nyt tosiaan näytti, kuin koko talo olisi "poikki"! Rajua toimintaa.

    VastaaPoista