lauantai 19. helmikuuta 2011

Ressin purkua

Tänään on ollut hauska päivä. Alkupäivä (tai siis koko päivä) meni erinäisissä kehittämistoimissa hyvässä seurassa. Bonuksena päivä tuli vietetyksi upouudessa omakotitalossa, jossa oli sisustuksena sellaisia ratkaisuja, joita on itsekin tullut mietittyä (pelkistetty kylppäri, valkoiset välitilalaatta, katot...), joten nyt ne näkikin livenä. Toimivia olivat :). Ilta meni sitten koulun diskoteekissa lapsia valvoessa. Kukaan ei tanssinut, kaikki juoksivat, mutta mukavaa näytti olevan ja itsekin viihtyi. Ei hassumpaa :).

Kotiutuessa olin niiiin poikki. Tällä ja viime viikolla on ollut ihan törpelön kiire työn kaksi kanssa. Kun pitäisi kirjoittaa uudesta asiasta, joka haastaa myös keskittymään ja on sen verran hankalaa (minulle), että vaikka teen paprua illalla myöhään ja aamulla aikaisin, niin kamalan hitaasti se vaan etenee. Ja samalla raksapojat ilmoitti, että lattia on kuiva, ja voitte sitten maanantaiksi hankkia lattialaatoja. Gaddämit. Maanantaiksi! Tässä kohtaa tuli taas jotenkin kokreettiseksi se, että kaikki elämäni osa-alueet on tällä hetkellä, sanoisinko, pikkaksen intensiivisiä. Joten jos ajattelen jotain, niin sitten en ajattele mitään muuta. Hintana on jonkinasteisia paniikkeja ja yleisressi, jota siis nyt juuri puran puolikkaan punkkupullon, youtube:n (Modern Talking (iih ja hihhhih), Muse, Mikael Gabriel) ja bloggauksen voimin.

Ehdottoman positiivista on se, että kummallinen "mikään-sulake-ei-näyttäisi-palaneen-vaikka-sähköä-ei-tulekaan" - onkelma selvisi Siipan havaittua täysin uuden pelialueen (maitohuone) ja saatiin patterit taas toimimaan. Myös lämpöpumpun kummallinen toimimattomuus sai tänään selityksen (vikavirtasuoja) ja yläkerta sai ikkunat. Ja yläkerrassa on myös väliseinien rungot.

Tytöt on muuten niiiiiin sissejä. Kun pakkanen vaan kovenee ja olot muuttuu armottomammiksi, en voi kuin ihmetellä näiden meidän neitien sietokykyä ja selkärankaa. Olen ihan oikeasti ihailusta mykkänä kun typyt vaan painuu puskaan pissille vaikka ulkona paukuttaa kolmekymppiä pakkasta. Ja jotenkin ollaan Siipan kanssa niin fiiliksissä myös siitä, kun tytöt ovat löytäneet omat huoneensa, ja ovat sitä myötä ihan täpinöissään uudisrakkennuksesta. Kuopus esimerkiksi on jo etsinyt itselleen läjän maalausvaatteita (parhaat päälle, tottakai) ja Esikoinenkin seuraa kämpän edistymistä ihan erilaisella intensiteetillä :).

Että sellaista. Huomenissa pitäisi herätä aikaisin ja lähteä kohti pk-seutua. Voisi olla paikallaan nukkua sitä ennen. Kivaa viikonloppua!

1 kommentti: