keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Pikapikaa

Taas on katsastettu keittiötä. Kuvittelenko vaan vai toistanko minä itseäni? :) No, joka tapauksessa, enää pitäisi päättää ovet. Rustiikkinen, mutta maalarinvalkoinen (uh) peiliovi (huh), mutta ehkä tavallaan kuitenkin söpö. Vai eläväpintainen, vaalea, mutta tyyliltään moderni viilutettu laminaattiovi... Vaikeaa. Me kyllä yllätettiin (itsemme etupäässä) olemalla keittiökaupassa useasta asiasta ihan samaa mieltä. Meni ihan hukkaan etukäteen keittiörouvan kanssa sopimani "yksi räpsäys on ok, kaksi tarkoittaa ei missään nimessä". Pitäiskö uskoa, että oltaisiin kehitytty? Vai onko vaan powerit vähän vähissä (todennäköisempi vaihtoehto)?  Muuten ei yllätetty yhtään. Lausettani: "Tämä vaihtoehto voidaan sitten hylätä" seurasi luontevana jatkumona asian esilleotto, ja niin siitä jo hylätystä vaihtoehdosta vaan tuli meidän ykkösjuttu. 

Ja sitten. Sain suunnittelijakontaktin. Ja huomenna mahdollisesti toisen (samaan suunnittelijaa) Vuhuu! Täähän ihan kiitää eteenpäin.

Lisäksi olen kehittänyt ihan uuden, realistisuudessaan tosi katalan pelkotilan. Minua panikoittaa oikeasti, että saadaan puretttua, muttei ajoissa rakennettua, ja huomataan, että nyt tuli talvi, ei ole rahaa mutta ei muuten ole lämpöjäkään...tai sähköjä...seiniä...eristeitä. Katto ehkä löytyy. Eilen kävi katonmittaajamies aiheuttamassa minulle pahoinvointia juoksemalla pitkin katonharjaa ilman minkäänlaista suojavarustusta. Uh ja jaks. Piti tuijotella kengänkärkiä hyvin aktiivisesti jonkun aikaa.

Muuten on niiiin ihanaa kun on kevät. Bernit on onnessaan. Lapset on onnessaan. Anoppi on onnessaan (hihih, onkohan?), ja mies on onnessaan. Minä teen sisällä harkkatöitä, mikä on kivaa, mutta "onnessaan" ei aina täysin kuvaa fiilistä. Kun saan harkkatyöt tehtyä, pitää siirtyä raivaamiseen. Pihakirppis olisi kova juttu. Nyt kun katsoo ympärilleen ja ajattelee, että kaikki romppeet tulisi siirtää johonkin, niin huippaa melkein kun kattomiestä katsellessa. Vähän kaikenkaikkiaan sellainen "on the edge" -fiilis. Ehkä se tästä. Ihana kun on kevät, ihana kun pääsee touhuun, ihana kun kaikki on onnessaan.

1 kommentti:

  1. Noniin, alkaa kuullostaa siltä, että kohta pääsette jo tekemään jotain. :) Purkujoukko saapuu sitten parin viikon päästä, mistä aloitetaan? ;) Jätät vaan ohjeet pöydälle ja voit mennä rauhallisin mielin töihin :DD ?? not ?

    No mut kiva että ootte ollu kaupoilla samaa mieltä, helpottaa kummasti ! :)

    ihanaa kevättä :)(:

    VastaaPoista