lauantai 27. marraskuuta 2010

Kapulapäivä

Joo, varsinainen kapulapäivä: kuopuksen hylätyn reseptin etsintää, uuden reseptin hakua, kiirehtiminen apteekkiin ja kauppaan ennen sulkemisaikaa, kassalla huomio, että ostokset on täällä ja maksuvälineet sitten ihan jossain muualla (iltalaukun taskussa) ja kaikkea sellaista pientä, ei vaarallista, mutta ohuelti harmillista. Pikkujoulujen jälkeen aivot kai jotenkin automaattisesti olettaa, että on kankkunen, ja kieltäytyy toimimasta edes lähes normaalilla tasolla. Ei vaan olisi varaa aivojen kauheesti löysäillä, kun edes maksimitehoilla ei meinaa elämä pysyä läjässä :).

Mutta luvattuja kuvia raksasta. Jos tulee vanhoja kuvia, niin sorry, vetoan edelliseen kohtaan :). Kuvat on nyt sikin sokin harmaata päivää ja kirkasta iltakuvaa, älkää saako migreeniä...


Räystäiden ja otsalaudoistusten tekoa. Taustalla ylläkerran aula on jo saanut omat tukensa, mutta kuvassa hukkuu aikalailla tuonne kapulaviidakkoon.
 Sitten tuli ihan yllättäen talvi. Mutta tuli myös aluskate, ja kaikkea sellaista muuta. No worry, vaikka sähkömittarilukemat pyöriikin mielessä.Sisäkuvaa:


Katse makkarista eteisen läpi kuistille :). 

Pesuhuoneen viemäröinnit. Lumi kuulema toimii tällä erää hyvänä eristeenä sisätiloissa - tuonne hiekan sekaan kun on haudattu vielä yhtä ja toista.

Ja lopuksi taas tunnelmasta toiseen. "Päiväkuva" talosta ehkä keskiviikolta. Nyt on jo tuulensuojalevyjä toisella sivulla, ja lisää tulee ensi viikolla :).Ja lopuksi ensimmäinen sisustuksellinen hankinta uuteen kotiin. Kuvaa meitä (no epätoivonpäiviäkin toki on, mutta nehän kirkastaa sitten niitä iloisempia hetkiä entisestään :)). Kiva taulu vai mitä?


Tähän onkin hyvä lopettaa tältä erää :).

1 kommentti:

  1. HIENO taulu (: Tsemppistä sinne täältä Siperiasta (kyllä, Helsingissä on enemmän lunta kuin Lapissa tällä haavaa), talo näyttää jo ihan talolta - ainakin näin kaukaa ja kuvista katsottuna. Terkut tytsyille, on ne reippaita kaiken tuon remppahötäkän keskellä elellessä <3
    t. Fanni

    VastaaPoista