perjantai 24. joulukuuta 2010

Hyvää joulua!

Joulu alkaa pikkuhiljaa kääntyä aatosta ihan siksi oikeaksi jouluksi, massut on täynnä herkkuja ja töpinäiset kakaraisetkin on viimein tainnutettu. Ollaan koko porukalla vanhemmillani - niinkuin aina. Tällä kertaa tosin ajoittaisella osamiehityksellä, kun meidän tarvitsee rampata raksalla puhallinta tankkailemassa, ja muutenkin tarkkailemassa, että kaikki on ok (muina aikoina luotetaan naapurivalvontaan :).). Puhaltelut rakennuksella tuntuu kyllä pikkasen, öö, hukkahommalta kun ulkona paukuttaa kahtaseiskaa ja sää on tuulinen, mutta kai se kuitenkin vähän ylläpitää tilannetta ja ainakin kuivattelee rakenteita. (Tai näin lohduttelen itseäni ettei mittavat lämmityskulut ala masentaa...)

Pakattiin siis torstaina koko tyttöporukka ja yksi urosteleva vahvistus (kotikolli) auton kyytiin ja suunnattiin mummolaan. Siippa jäi vielä valvomaan talouden tilannetta ja tuli myöhemmin perässä. Tunnelma autossa oli tiivis kun autoon oli pakattu yksi iso reissukassi, kissanhiekat ja ruuat, kaksi kissankoppaa, kaksi pussia pyykkiä, käsilaukut, reput ja muut kapsäkit sekä kaksi pienen pientä berniä, jotka siis varasivat käyttöönsä koko takakontin.

Matka sujui muuten mukavasti, mutta vanhin kisuleistä jännittää reissuja ja tekaisikin hätäkakat heti alkumatkasta. Siinä sitten jatkettiin matkaamista kohtuullista voimakkaammassa haisussa, ja tytöt intoutuivat kuvailemaan toisilleen moisen hajustuksen vaikutuksia ("sit tää oksentais..."-tyyliin). Innostuin jotenkin sitten itsekin osallistumaan keskusteluun ja kysyin tytöiltä, että miltäs luulette meidän haisevan kun paukataan autosta suoraan kauppaan. Kuopus kuuli ehkä asian vähän huti, mietti vastaustaan huolellisesti ja lausui lopulta paatoksella: "Me haistamme vapauden!". Just :D.

No, ehken tänään jää jaarittelemaan tämän enempää, vaan toivotan kaikille riemullista joulunaikaa (jos se meni jo, niin sitten leppoisia joulujen välejä) ja marssin ruokakaapille. Jouluna kun kuulema saa syödä kuusenkin...eikun yölläkin. (Berni ykkönen osallistuu toivotuksiin kuvan kera :).)

Hyvää joulua!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti