torstai 19. toukokuuta 2011

Hupsista

Kiva kuulla pitkästä aikaa. Ei, en ollut kateissa, en hautautunut berninkarvakasaan tai pikkumökin täyttäneisiin tavaroihin. Yritin kyllä yksi päivä raivata Narniaa, mutta se oli talven Valkoisen kuningattaren jäljiltä sellaisessa mylläkässä, että vetäydyin ennen pahempia avalancheja (=selviydyin ilman vaurioita). Sen sijaan viikonloppuna iski joku turbopöpö, mikä vaan kiihdytti aina siihen asti kun päätti hävitä kokonaan. Kaksi päivää siis kärvistelin muka-puuhaillen ja puuskutin ja nojailin seiniin joka välissä, ja ehkä tämän hirvittävän raatamisen (not) seurauksena flunssa äityi sitten niin kipakaksi, että oli pakko huilia kaksi päivää ihan vaaka-asennossa.  Pohdin silloin kyllä postaamista, mutta kun pää taipui vähän heiveröisesti edes valmiiksi tuotetun tekstin lukemiseen, niin en sitten tohtinut alkaa itse edes yrittelemään...

Mutta siis. Oliko se raksakuulumisten vuoro? Odotellaan väliovia saapuvaksi mikä vaan päivä tässä lähitulevaisuudessa. Yläkerrasta puuttuu kuulema muutaman tunnin lämppärihommat ja sitten loput paneelit. Onneksi otettiin sinne puukatto - vino-osat on niin näkyvät, että ainakin makkareissa on vaikea kuvitella muuta kattomatskua kuin itsessään eläväpintainen puu. Alakerrasta puuttuu vielä kuistin ja eteisen + konehuoneen katto. Kuistin panelit pitäisi käydä hakemassa vahattavaksi, nekin ihan lähipäivinä.

Suihkujenkin pitäisi tulla tällä viikolla. Paikalleen ne laitetaan kyllä varmaan vasta tovi myöhemmin. Kuopus on hurmaantunut suihkumahdollisuudesta (tilapäissuihku). Ei suostu enää käymään saunassa ollenkaan. Esikoinen odottaa kovasti että pääsisi järkkkäilemään omaa huonetta. Minä odotan hirmusti että pääsisin tekemään (oikeaa) ruokaa oikeassa keittiössä. Kyllä sinne periaatteessa jo pääsisikin sapuskoimaan/ sapuskaa laittamaan, mutta kun tiedossa on vielä pari oikein pölyistä juttua, niin ei viitsitehdä tuplahommia sen siivouksen suhteen.

Sisutukseen kävin tänään hakemassa yläkerran tapetit. Ehdat vetytettävät paprutapsut. Ja niinkuin minä mainostin, että söpöt tapetit, mutta vähän hirvittää josko niissä on joku muovipinta. No ei ole. Ja kukkaset näytti heleiltä ja raidat värikkäiltä edelleen :).

Nyt olisi asiaa, mutta koska veikkaan että flunssa oli joku elimistön kosto kaikista tämän kevään/ talven kärsimyksistä (huonoa ruokaa, liikaa karkkia, ihan liiian vähän unta), niin nyt olen ihan vakavissaan päättänyt käydä joka päivä nukkumaan ennen puolta yötä. kohta tulee kiire. Palataan siis toisen kerran. Mukavaa, kauniiksi luvattua, loppuviikkoa!

1 kommentti:

  1. Vihdoin lisäkuulumisia! :)(: On tätä odoteltukin jo vähän aikaa :) Joko kohta on kuistijuhlat? (x

    VastaaPoista