torstai 5. toukokuuta 2011

Rivi-ilmoitus

Vaihdetaan kovassa käytössä ollut pää tuoreempaan. Pikkuviallinen mutta periaatteessa toimiva. Kovissa olosuhteissa saattaa kiristää ja toimia vain pätkittäin. Muuten ok. Pää tuntuu olevan tännä kaikenlaista joutavaa - vaihdossa uudempaan kaikki rompe kaupan päälle. Kevyessä käytössä pää toimii varmaan vielä pitkään. Ei ruostetta. Raskaammat olosuhteet aiheuttaa unohtelua ja putkinäköisyyttä. Vain hyvään kotiin.

Jups. Minä siis vähän unohtelen asioita. Tänään ystävän vierailun (unohduin töihin), anteeksi vielä kerran! Viime viikolla eskarilaisen keskusteluajan: "Päiväkodista hei. Meidän keskustelu alkoi vartti sitten. Kysyisin vaan, että oletko tulossa vai vaihdetaanko aikaa?" Viime viikolla eskarilaisen repun. Ja eskarilaisen uimahallivarusteet. Auton sijaintipaikan töissä.  Hissin nappulan painamisen. Ruuat hellalle paistumaan...ja kaikenlaista muuta pientä.

On ollut vähän hektistä, enkä enää oikein näytä osaavan keskittyä kuin yhteen osa-alueeseen kerrallaan. Jos mietin asioita ja töitä, niin elämä saa mennä aika omilaan. Jos mietin käytännön hommia, niin pää näyttää edelleen miettivän ihan muita asioita, ja unohtelen lähinnä kaiken. Höh. Mutta hommaan on tulossa parannusta. Tänään sain/ saatiin töissä yksi juttu eteenpäin ja se tietää vallan vapaata viikonloppua. Palailen kun saan vähän ladattua. Sitä ennen pidelkääpä peukkuja, että muistetaan mennä aamulla tutustumaan tulevan koululaisen kanssa kouluun :).

1 kommentti:

  1. ymmärrän täysin ja pystyn samaistumaan..
    t. Hillhouse

    VastaaPoista