sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Raikkaampaa ilmettä

Kevään kunniaksi teki mieli vähän uudistaa blogin ulkoasua keveämmäksi. Kokeillaan siis nyt täällä :). Edelleen on sama ongelma kuin edellisen muokkauksen yhteydessä: en kertakaikkiaan löydä namikkaa josta tuota blogikuvauksen (pääotsikon alla olevaa) tekstiä pääsisi pienentämään. Anyone? Kaikki muut tekstit pienenee/suurenee nätisti toiveiden mukaan, vaan ei tuo. Hmp.

Ja kommenttejakin saa laittaa, etenkin jos oma selain ei näytä jotain osiota kunnolla, heittelee palikoita vääriin paikkoihin. Parilla eri selaimella kokeillessa pieniä muutoksia oli, mutta ei mitään radikaalimpaa. Odottelen kommentteja :). Kiitos!

Ja nyt me lähdemme tuotapikaa serkkukatraan pienimmän ristiäisiin <3. Nimiarvailut vellovat kiivaina :)...

2 kommenttia:

  1. Raikastui ja keveni, ulkoasu nimittäin. Kamala todeta, mutta kun yritin miettiä, millainen se edellinen pohja oli, en saanut sitä millään mieleeni. Mutta erilainen tämä on, kesäinen. Mikähän tuli pienimmälle nimeksi?

    VastaaPoista
  2. Kiva kiva. Se oli sellainen ruskeapohjainen vanhatava. Ihan kiva, mutta kesäksi tosiaan kaipasi jotain kevyempää :). Uskallankohan minä paljastaa täällä pienokaisen nimen...voin kuiskutella teille joku kerta kun nähdään ;).

    VastaaPoista