keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kaiuton tila...

...tai jotain sellaista. Uusi kevyempi ilme ei oikein iskenyt - eikä kesäkirjoittelu, eikä ulkoasun muokkaminen, tietsikalla istuminen ja sen sellainen. Saatoitte huomatakin.Ajattelin kuitenkin palautua. Aloitin ulkoasun korjauksella ja nyt tämä vasta hassulta näyttääkin. Pitää ehkä palata ennenvanhaiseen, turvalliseen ruskeaan ja tutunoloiseen, ettei tarttee sen takia hyljeksiä. Joka tapauksessa. Olette olleet paljon minua säännöllisempiä bloginkävijöitä kesän aikan (kertovat blogin tilastot). Kiitos siitä! Täälläkin ollaan oltu aika ahkerana, joten kerrottavaa riittää. Vaikka en ole päivityksiä saanut aikaiseksi, olen ottanut paljon kuvia ja muuta ihan blogia silmällä pitäen. Tavallaan hengessä siis mukana. Nyt kai nukkumaan (mikään ei ole muuttunut, you see) mutta palailen lähiaikoina kuulumisten kera. Tämä on lupaus.

3 kommenttia:

 1. Väittäisin että on aikamoinen saavutus jo sekin, että jaksaa rempata blogilleen uuden ilmeen. Siinä pitää kuitenkin käyttää jo hetki jos toinen värin valintaan, ja syventyä toiminnon käyttöön.
  Itsehän en jaksa kuin laittaa nopeasti kuvat klik-klik-vanhan kaavan mukaan ja avot ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo. Minuu ärsyttää bloggerissa se, että siinä ei ole/ en ole ainakaan löytänyt ominaisuutta, jolla voisi palauttaa entisen ilmeen. Mutta kuten sanottu, vierastin sitä edellistä, ja katotaan onnistunko sopeutumaan tähän uuteen. yritystä on... Kivaa työpäivää!

   Poista
 2. Tervetulua takaisin! Mie ainakin olen käynyt kytiskelemässä...:)

  VastaaPoista