keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Ei mitään uutta..

...auringon alla. Junnu mahataudissa (vol. 4). Berni karkailee. Toinen berni on hankkinut ammatin. Se on yhdistetty kirjanpitäjä-paperisilppuri. Varmaan tästä seuraa jokunen maksumuistutus, mutta onpahan kakaralla ollut kivaa - ja laskujen kierto taloudessamme on nopeutunut ihan huomattavasti. Jos laskut mitataan yksiköllä "ämpärillinen laskua" kappaleiden sijaan, niin myös niiden säilytysaika lyhenee vuosista ihan vaan minuutteihin. Näpsää.

No yksi uusi juttu sentään on. Kehitin tässä yksi aamu melkein ikiliikkujan. Kahvi oli tooosi vähissä, joten piti vähän passata veden kanssa. Laitoin kuitenkin liikaa vettä. Joten, laitoin liian veden valumaan pois aikomuksena katkaista veden valuminen sopivassa kohdassa. Hetken päästä huomasin vesisäiliön vesien siirtyneen kokonaisuudessaan kannuun. Hm. Täytin siis vesisäiliön, mutta epähuomiossa liian täyteen, joten laitoin siis veden valumaan...no arvaatte varmaan loput. Jossain kolmannella kierroksella aloin uskoa itsekin ikiliikkujan sittenkin olevan mahdollinen...

Remppa etenee mainiosti. Nyt koko pikkuväki on siirtynyt sisustussuunnitteluun. Värikartat, verhomallit, lattian materiaali ja sängyn paikka on kaikki tarkkaan harkittu. Ja tietysti se, kumpi saa omaan huoneeseen uuden cd-soittimen. Uusi ovikin on tilattu (siis minulta). Mielellään kaksiosainen, sellainen jonka saa auki ylhäältä ja alhaalta erikseen. Minä arvasin! Jatkuvalla frendien katsomisella imetysaikana on seurauksensa :).

Mutta nyt jatkan vielä vähän hommia. Minulla on ihan paras överiksi-tekemis-työjakso menossa. Ensi viikolla ehkä taas rempan pariin, unelmien keittiökin on vielä suunnittelematta :).

Aurinkoa!

4 kommenttia:

 1. Eka !
  Mut hei Tuuli, eikö kaksiovinen ovi koirakotitaloudessa ole ihan järkeenkäypä idea?:D Voi pitää alaoven kiinni, kun ei halua berninalleja sotkemaan leikkejä. Koko ovea ei tarvitse avata taas, jos vain lapsi haluaa poistua huoneest/tulla huoneeseen. Mutta aikuisetkin siis mahtuvat ovesta sisään ja ulos.;)

  Miekin aina hetkittäin suunnittelen uutta asuntoa meille, isompaa. Isommalla makuuhuoneella, isommalla keittiöllä..jne ;) Niin ja sitä lottovoittoa? Sisustuslehtien selaaminen ei juuri auta suunnittelukuumeeseen :D

  terkkuja kaikille ^^ Toivottavasti nähdään taas pian.

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olen tässä tämän päivän selaillut erilaisia hirsitaloblogeja sekä tutkaillut (vanhojen hirsien) hirsirakentamissivuja. Onko sulla jotkut blogit/sivut, joita seuraat? Entä oletteko tehneet/aiotteko teettää erillisen keittiösuunnitelman (opin tämän(kin) asian vasta muutama viikko sitten, sitä ennen en asiasta ollut kuullutkaan)? Mitä muuten kuuluu remonttisuunnitelmiin?

  VastaaPoista
 3. Heippa! Viiveellä, mutta kuitenkin :). Siis juu, se oli pointti siinä kaksiosaisessa ovessa: ovi auki ja bernit oven ulkopuolella. Kieltämättä käytännöllinen idea.

  Ja R, minä alan kohta konsultoimaan siulta noita rakennusjuttuja - oot niin innokas ja tarmokas :). Oon käynyt lähinnä ihastelemassa toisten vankkumatonta tyylitajua joissan blogeissa. Pitäisikin linkittää niitä tänne kun ehtisi... Yksi aivan i-h-a-n-a on I lilla kamomillas villa http://lillakamomilla.blogspot.com/ . Ei ehkä ihan täysin miun juttua (tai kuka tietää) mutta aivan ihana haaveiltava...

  Tuiks*

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava villa kamomilla-blogi jota voi lukea sanakirjan kanssa ;P

  VastaaPoista