perjantai 12. helmikuuta 2010

Muutoksia blogiin

Blogin yli yksikuukautissynttärin kunniaksi tein pikkuisen muutoksia. Ekaksikin poistin kommentoinnista kirjautumispakon. Olisi niiiin kiva jos jättäisitte aina välillä terkkuja :). Joten jättäkääpä terkkuja! Samassa yhteydessä kiitos kaikille kannustavista ja mukavista kommenteista livemaailman eli elämän puolella!

Ja toinen asia, johon tuli muutoksia on se, että blogi on nyt siirtynyt yllättäen useamman aikavyöhykkeen länteen, eikun itään. Emme siis enää elä edes virtuaalisesti "tyynenmeren ajassa", joka jostain syystä oli oletusaika. Vaikka olihan siinä oma riemunsa katsoa blogin päivitysaikoja.

Nyt kuitenkin tällä aikavyöhykkeellä lähestytään, ellei jopa jo olla, viikonloppuaikaa. Hyvää tulevaa viikonloppua siis!

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä ihan huippu tää siun blogi! Aina tulee hyvälle tuulelle kun lukee näitä juttuja. Ja varsinkin kuopus on kirvoittanut monet naurut... ;) Tässä on alkanut miettimään josko sitä itsekin uskaltaisi kokeille bloggausta...

    T: vauvaprinsessan äippä :)

    VastaaPoista
  2. Yhdyn edelliseen - tätä on tosi mukava käydä lukemassa, vaikka näemme livenäkin!!! Tänään pengoin vanhoja valokuvia uuden kuvakirjan toivossa, katsotaan mitä siitä tulee. Meidän digitaaliaika vain alkaa vasta Lauran ensimmäisestä joulusta... Tsemppiä viikonloppuun!

    VastaaPoista