lauantai 27. helmikuuta 2010

Semmoinen helmikuu

No eihän se vielä ole ohi, mutta lyhyt kooste. Puolisen metriä lunta. Yhdet hautajaiset (teknisesti tosin just ja just tammikuun puolella). Yhdet hääpäiväpirskeet ja siinä samassa synttärit. Yhdet ristiäiset. Kaksi kertaa mahaflunssa (kerran molemmilla tytöillä) ja kaksi kertaa ihan tavallinen mahatauti (sekin kerran molemmilla). Itsellä yksi flunssapöpö. Yksi isompi ja muutama pienempi deadline, yksi perusnuha, aika paljon valvomista, aika hyvä fiilis :). Yksi ihana kummityttö lisää *rakastus*. Helmikuu ei ainakaan jää vajariksi :).

Muuten on ollut pikkasen hankala keksiä mitä sitä kirjoittaisi. Ei muuten, kyllähän minulla juttua riittäisi, mutta jotenkin olen ajatellut, että olisi kiva jos postaukset käsittelisi remonttiakin, eikä ihan pelkästään tälläistä hurlumhei -elämänmenoa, bernejä, ponia tai naperoita. Jos nyt siis kerron, että jee- rakennuslupa lunastettu ja plakkarissa (valmiina parille pikku muutokselle, köhöm) ja että ihan todella ensi viikolla aion laittaa tarjouspyynnöt ainakin katon uusimisesta ja biopuhdistamosta, niin saanko nyt kertoa sitten lapsista ja berneistä :)...

Lasten näkemykset remontista selkiytyy koko ajan. Ehkä he keskittyy kaikenmaailman pohjantäyttöratkaisujen ja biopuhdistamojen sijasta mielekkäämpiin juttuihin kuten katon väriin ("jos se kerta ei voi olla turkoosi, niin sitten sen pitää olla edelleen vihreä") tai oven väriin ("ei ainakaan valkoinen - sehän on ihan kaupunkilainen"). Pitäisikö minunkin...Tosin olin tulkitsevani siippani reaktion jollain tapaa pilkalliseksi kun yritin päästä fiiliksiin kommentilla: "Jotenkin kun saisi tuon (Risto Räppääjän) värimaailman kopioitua omaan kotiin..." Höh!

Nyt kuitenkin lauantai-illan huumaan, koitan olla vähän aktiivisempi kirjoitusten suhteen! Hyvää viikonloppua kaikille!

p.s. Yksi äidin ylpeys on kyllä kerrottava vielä lopuksi: Esikoinen oli eilen koulujen välisissä hiihtokisoissa kolmas ykkös-kakkos-sarjassa. Ei siellä kamalasti ollut väkeä, mutta hienosti meni hiihto ja tyttö mennä viipotti alusta astin minkä suksista lähti. Tuloksena pokaali ja leveä hymy! Menestyksen täydensi luokkakavereiden ykkös-, nelos- ja vitossijat :). Hyvä tytöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti