perjantai 10. syyskuuta 2010

Alku

Lähtötilanne. Remppa meni överiksi. Meillä ei siis ole taloa, mutta meillä on kohta kuisti. Se on hieno. Minä alan olla sen verran toipunut, että osaan ehkä pikkuhiljaa suhtautua asiaan taas huumorilla. Vaikka uuden tekeminen ei olekaan yhtään niiiiin siistiä kuin vanhan korjaaminen (kaikkihan rakentaa, mutta vaan tosissaan kylähullut remppaa), niin eiköhän tästäkin joku hässäkkä taas saada aikaan. Tervetuloa siis seuraamaan meidän elämäämme vanhassa miljöössä. Rakennuksia tulee ja menee, asenne pysyy. Go överit!

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Kuistista on hyvä aloittaa!
    Tv.Kati

    VastaaPoista
  2. Kiitos Paula ja Kati! (Ja jälleen myös kaikki muut, jotka olette tsempanneet meitä ja/tai myötäeläneet miedän kanssa. Olette tosi ihania kaikki!!!!)

    VastaaPoista
  3. Tsemit myös Tirbystä!
    Päivällä puhellessa tuntui, että moni asia meni yli hilseen (puhut jo niin täydellistä Remonttia), joten kävin vielä luetunymmärtämässä (?) täällä tilanteita. Aih ja voih. Case closed, mutta eikös casetutkimus olekin just ominta...?
    Helppo ymmärtää luopumisentuska ja moni muu fiilis (julkisivu ja moottorisaha), mutta näin on varmasti parempi - parempi nyt, kuin sitten kun on jo pintaremppavaiheessa ja huomataankin jotakin "hups".
    Älyttömän iso tsemi täältä.
    Terkuin E.

    VastaaPoista