keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Pikaisesti

Nyt yritän jotain ihan uutta: lyhyttä postausta :). Saapi nähdä käykö niinkuin maanantai-iltaisen kauppareissun. Lähdettiin ostamaan vähän evästä illaksi. Palattiin neljän kauppakassin kanssa. Jos ei kaikki olisi olleet tosi tarpeellisia ruoka-aineita, olisi voinut sanoa, että överiksi meni... :).

Suunnittelun eteneminen vol. 2 (vai 3). Aika pankkiin tilattu. Ensi viikolla menen sinne sitten keskustelemaan lainasta, ja etenkin niistä vaateista, joita pankilla on tällaiselle ison perusrempan tekijälle. Tätä varten on selvitetty liuta vaiheita ja niiden noin hintoja karkealla tasolla, ja selvitystä jatketaan... jossain kohtaa (nopeaan nopeaan) sitten pitäisi siirtyä ihan oikeisiin tarjouspyyntöihin.

Myös aika keittiösuunnitteluun on tilauksessa ensi viikolle. Vaikka tulevassa keittiön paikassa sijoittelun pitäisi olla molempia edellisiä remppoja (keittiö- ja kylppäri-) helpompaa (simppelimpi tila), niin kyllä sitä vaan siinäkin taas riittää pähkimistä. Nyt pitää antaa unelmille siivet ja haaveilla siitä täydellisimmästä, ihanimmasta, toimivimmasta keittiöstä, minkä kuvitella saattaa. Realismin aika tulee kyllä riittävän pian - viimeistään ensi viikolla :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti