sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Suunnittelua

Käytössä olevat otsikot näyttää vähän toistavan itseään... Sellasta se on kun hyppii vaan asiasta toiseen eikä tee mitään valmiiksi. Niinkuin rempasta raksaan ja sellain. Joka tapauksessa. Kierros kolme suunnittelua, casena ihan uusi talo, ja meillä ei mennyt enää kuin YKSI viikonloppu päästä täyteen yksimielisyyteen! Yksi!!! Harjoitus siis todella tekee mestarin.

Niin, siis talorempparaksa-tilanne on se, että kunnan rakennustarkastaja kävi toteamassa tilanteen purkulupaa varten, ja oli vielä aika paljon suunnittelijahenkilöä suorasanaisempi talon kuntoa arvioidessaan. Sinällään hyvä - ei oikein jäänyt jossittelulle varaa. Samalla saatiin lennosta purkuluvan lisäksi maatöidenaloituslupa ja sitä myötä tässä on kai pakko alkaa yrittää identifioitua uudisrakentajaksi, vaikka (kuten äiskälle aiemmin kiukuttelin) en olisi uskonut, että a) päädytään rakentajaksi ja  b) suunnitellaan se "unelmien koti" viikonlopussa. Nähtävästi kuitenkin me joustetaan, tilanteet ei, ja pohjapiirroksetkin saadaan tehtyä lyhykäisessä ajassa :).

Hermot on olleet kieltämättä vähän kovilla viime aikoina. Lapsia huolestuttaa ja ne reppanat kaipaisi super-ekstra-määrät halitusta, ymmärrystä ja huomiota, mutta omat ajatukset on kroonisesti juuttuneet jonkin sortin survival gameen. Tänä viikonloppuna saatiin kuitenkin niin paljon isoja asioita päätetyksi, että vähän helpommalta tuntuu hengittäminen tällä hetkellä :). Kaikenlaisia ressioireita toki ilmenee. Pesin ja siivosin auton jo toisen kerran tänä vuonna tuossa loppuviikosta. Muistan meikata muuten, mutta en muista ripsiväriä (ARG). Hyppäsin uimahallissa kolmosesta. En ole koskaan aikaisemmin uskaltanut, enkä varmaan ainakaan 10 vuoteen ole edes yrittänyt, mutta nyt se tuntui ihan passelilta haasteelta: selkeältä, rajatulta ja nopsasti toteutettavalta :). Lällyä!

Hyvää viikonaloitusta ja jälleen kerran kiitos kaikille meitä eri tavoin tsempanneille!!!

4 kommenttia:

  1. Joko puskutraktori on käynyt? :P o_0

    VastaaPoista
  2. Huomenna, huomenna...jos siis urakoitsijan aikataulut pitää kutinsa.

    VastaaPoista
  3. Pokkarilla siten vähän videokuvaa, jooooooko ? :p

    VastaaPoista
  4. En tiedä. Minun suunnitelma oli kadota maisemista ja pysyä poissa ainakin riittävän kauan, mutta koska meidän suunnittelija näyttää olevan ihan liekeissä ja tuo jo huomenna kuvia näytille, niin ehkä en voi livetä talon kaatamisesta. En kyllä takaa, että suostuisin kuitenkaan olemaan pihalla asiaa todistamassa, saati dokumentoimassa. Katsotaan nyt mitkä on fiilarit huomenna. Oon sen verran tuuliviiri, että ei uskalla sanoa puoleen eikä toiseen...

    VastaaPoista