sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Eristystä vol 2.

Kaiken tuon vaahtoamisen jälkeen... tässä muutama kuva alakertaan jo asennetuista eristyksistä, viehkoista johtonipuista, kaikkinaisista kapuloista ja muusta sellaisesta.

Eristysvalmiudessa. 
Yläkertaan rappusaukosta. Katto paperoitu ja koolattu. Seinäosa menee (meni tänään) vielä umpeen ennen eristystä.
Ja yläkerta rappusten kulkusuuntaan.
Kuistin seinä sai ensimmäisen levykerroksen.


Ja sitten itse asiaan. Jeah!

Kuistinpuoleinen seinä ruiskueristettynä.

Toppista talolle koko seinän mitalta:).
Nähty: Otsalamppumies!
Siinä tärkeimmät tällä kertaa. Kyllä helpotti kun saatiin tuo alakerran ruiskutusosuus kaikella kunnialla suoritettua (tai siis tekijät sai). Kun ihan oikein todella jänskätti mihin nämä säät kääntyy. Tällänen keli kuin nyt (-20 ja viima) ja ruiskutukset olisivat tainneet jäädä tekemättä. Eli kaikesta motkotuksesta huolimatta: suosisiko säät meitä kuitenkin?... No, maanantaina jatkuu. Ja taas pidetään peukkuja, että säätiedotukset olisi oikeassa ja maanataina ei olisi juuri yhtään pakkasta. Peukut!

Koko raksaamisaika tuntuu muuten olevan yhtä suurta jännittämistä. Onko lämmintä, onko kylmä, sataako, tuuleeko, tuleeko tavara ajoissa, tuleeko sovittu erikoistyömies ajoissa, pitääkö budjetti, onnistuuko ongelmien ratkominen... Talviraksaajalla on tietysti omat jännityksen aiheet, mutta aika vahvasti uskon, että raksaa sitä milloin vaan, niin kaikille löytyy omat jänskätyksensä. Mietityttää vain, että osaakohan sitä enää ollenkaan elää ilman tätä möykkyä sisuksissa. No, itseasiassa meidän raksahan (kop kop) on sujunut ihan harvinaisen ongelmitta. Muutama pieni vastoinkäyminen, mutta ei mitään suurempaa. Pidetään tämä linja, jookos.

Kohta pitäisi piipahtaa pakkasessa (tule jo kesä!). Uskomaton kauneus ja kirkkaus siellä onkin, tähtitaivas ja kaikkea. Kuutamo on ihana, mutta aiheuttaa pikkaisen onkelmia meille puskapissijöille: "Ampuu vielä naapurit jäniksinä" spekuloi siippa. Hui! :)

1 kommentti: