torstai 6. tammikuuta 2011

Lattia

Vuhuu! Meillä on lattia! Tai ainakin valu. Näyttää verraten avaralta, mitä nyt kävin ovensuusta kurkkimassa. Ensi viikoksi on luvattu lauhaa, joka sopisi hyvin koska loppuviikosta olisi tarkoitus ruiskutella eristeet seiniin. Peukut pystyyn...

Muuten on ollut vähän angstisempi vuorokausi. Kaikki sujuisi niin mainiosti jos ei tuo raksabudjetti olisi niin pahuksen tiukan piukka. Vielä on budjetista kayttämättä iso osa, mutta myös monta isoa (ja vaikeasti arvioitavaa) könttäkohtaa on odottamassa. Epävarmuus rassaa... No, sen kanssa ei voi kun elää.

Voi että tämä raksaaminen mahdollistaisi ihan kunnon ylilyönnit. Etenkin tuo sisustuspuoli. On/ olisi NIIIN helppo lipsahtaa sellaiseen "kun tämä on kuitenkin se mitä katsellaan" -lähtökohtaiseen hurlumheihin. Mahdollisuuksistakaan ei tule puutetta. Laattaa ja pintaa ja ideaa löytyy vaikka millaista. Lisäksi olen ihmetellyt (tai seuraillut) sitä, miten hienosti raksaamispuolelle luodaan noita tarpeita. Mietitäänpä vaikka kylppäreitä. Tässä esimerkiksi suora lainaus sisustuslehdestä: "kaksi pesuallasta tuo kylpyhuoneeseen ylellistä tuntua". Joo'o, varmaan tuo. Eikä siinä mitään, mutta kun samassa kämpässä on vakiona toinen tai kolmaskin kylpyhuone, ja lisävessa - ihan varoiksi. Tokikin kaikki kai katsoo näitä asioita omasta näkökulmastaan, ja minusta esimerkiksi kaksi suihkua kylppärissä on loistojuttu. Samoin kaksi vessaa on se mitä talossa tarvitaan. Mutta silti: missä menee se tarpeelliseksi koetun raja?

Pihistelybudjetista on siis hyötyäkin. Se auttaa miettimään mitä oikeasti tarttetaan ja missä mennään muuten vaan överiksi. Tällä hetkellä työn alla keittiö (one more time, huokaus) ja vessat. Molemmissa saa pitää pään kylmänä, tosi kylmänä...

Ja nyt nukkumaan. Uudenvuodenlupaukset on kyllä pahuksen hankalia pitää (oli tiedossa), mutta tästä illasta tulee enkka: eka ilta nukkumaan ennen yhtä. Pitänee vähän petrata tälläkin saralla. Kivaa tätä vuotta!

1 kommentti:

  1. Hyvää tätä vuotta teille kaikille, mielenkiinnolla odotan (viimeistään) kesää kun pääsee katsomaan mitä oletta saaneet aikaan ((:

    Ja hienoa että olet jaksanut pitää blogia yllä, helpompi meidän muiden olla hengessä mukana :D <3

    VastaaPoista