perjantai 18. kesäkuuta 2010

Tadaa

Urakkaporukka plakkarissa. Tai nimet puuttuu vielä paperista, joten pelottaa ilakoida, mutta lupasivat sitoutua tähän projektiin nyt siinä määrin, että voidaan alkaa purkamaan ihan urakalla (hih, kirjaimellisesti). Sen lisäksi ikkunat ja ulko-ovi on tilattu, kattotilaus tarkistuksia vaille valmis ja urakan hinnastakin on jonkin sortin sivistynyt veikkaus olemassa. Mikä tärkeintä, nyt voi ja uskaltaa sitten alkaa tilata myös matskuja paikalle, samoin isompia laitteita jne. Jei!

No, aikataulu on sitten mitä on. Tai siis se on ihan hyvä, lähtökohtaa ajatellen. Näillä näkymin kuistin ja talon alakerran lattioiden pitäisi olla valmiina ehkä marraskuun alkupuolella - olettaen, että saadaan kaikki muut tavarat ajoissa paikalle. Eihän se olisi älyttömän paha, jouluksi kotiin ja sellain... Ja olisi tietty tosi kiva jos saisi lämmöt päälle taloon ennen pahempia pakkasia. Mutta katsotaan, aika taitaa näyttää.

No, nyt ei jaksa kamalasti maalailla itiöitä seinille. Pitää nauttia tällaisista pienistä voitoista että saa vähän voimia. Siispä vielä kerran JEI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti