keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Aloitettu on

No ni. Tontti näyttää raksalta. Tavaraa piisaa, pa. joka paikaan levittäytyneiden styrokspakettien muodossa. paljon muutakin on, mutta ne ei niin näy. Myös työt rakentamisen osalta on virallisesti aloitettu. Pohjalle tehtiin alkuviikosta lopulliset viilaukset (pohjat anturoille kantavien väliseinien kohdalle + takan paikka), sitten anturamuotit ja nyt on sitten anturavalutkin valmiit. Vettä satoi passelisti koko päivän, mutta raksapojat peittelivät valun samantien tekeytymään, ja siellä se nyt odottelee vähän kovempaa olemusta.

Tällä viikolla oli tarkoitus vielä muurata, mutta saapas nähdä. Pitäisi olla aika paljon kuivempaa. Tihku ei kuulema haittaa, mutta tuollainen losotus, höh. Mehän toivottiin kuivaa ja lämmintä syksyä jonnekin tuonne, öö, joulukuun puoliväliin. Sitten äkkiä pikkupakkanen ja lunta tupaa, että saadaan valkea joulu. Onnistuiskos? :)

Lainakin käytiin allekirjoittamassa. Ei (juuri) minkäänlaista ahdistusta. Riittävät överit asiassa kuin asiassa näyttää neutraloivan itsensä. Tai sitten olen shokissa edelleen. No, ehken oikeesi, mutta hetki hihiteltiin aihelle mm. sairaanhoitaja äitini kanssa, kun vastoin kaikkia järkeviä oletuksia verenpaineeni on laskenut huimasti, ja on yht'äkkiä tosi matalalla. On kuulema yksi shokkioire kun yläpaineella mennään alle satasen. Kyllähän se monta asiaa selittäisi ;).

Muuten täällä vaan elellään niinkuin ei mitään. Ihan pokkana. Nyt kyllä nukuttaa niin, että on pakko kömpiä kakaroiden viereen ja hipsiä unten maille. Bernitkin on väsytetty niin, että ne saattaa nukkua yli kuuteen. Ruhtinaalliset unet tiedossa siis - toivon :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti