keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Lupa :)

No nyt on ihan oikeesti se lupa! Kunnan edustaja piti sanansa ja käsittely kesti  kokonaisuudessaan päivän :). Iiiiso kiitos!!!!

Tänään kävin myös hattu kourassa pankin pakeilla. Pankin edustaja oli älyttömän ymmärtäväinen, ei kutsunut vartijoita paikalle kun mainitsin haluamani summan, kertoi, että ei ole ainutkertainen tapaus heilläkään, ja oli muutenkin tilanteeseen nähden hyvin kannustava. Nyt sitten odotellaan päätöstä...

Raksamies kävi sopimassa ensi viikon aloitusasioista. Juteltiin kuin vanhat tekijät anturoista ja tasoitteista kehistä ja rakenteista ja eristyksistä. Helppoahan tämä nyt on, kun vielä mennään jo näissä kerran kokeilluissa kuvioissa (tapaus Kuisti).

Päivän opetus:  .... ... ...  Miksi minä uohdan nämä opit ennen kuin saan ne kirjoitettua?! Mietin aina päivällä, että tuo asia pitää laittaa illalla ylös,  aloitan kirjoittamisen, ja sitten...tsadaa...nothing!

Päivän bernitempaus: Eilisten meikkien jälkeen bernit kokeili tänään luonnonmukaisempaa ruokavaliota. Kirsikkatomaatit ei oikein olleet maistuneet, mutta paketillinen kanamunia kylläkin. Ja sen kyllä huomaa; täällä pikkasen tuprahtelee. Mutta voi koiraparkoja - ei noita pikkuisia ole selvästikään luotu näihin neliöihin...

Päivän "löysin itseni...": Löysin itseni elämäni ensimmäiseltä nakutiskaukselta. Joo'o. Kun ulkona on ihan älyttömän kylmä, ja liian paksuissa vaatteissa on hankala tiskata uittamatta ainakin hihoja, niin piti siirtää tiskiyksikkö saunan puolelle. Ja saunassa taas on vähän kuuma kaikissa pukimissa, joten... Joka tapauksessa minusta tässä lajissa olisi aineista uudeksi kansallislajiksi. Perisuomalaiseen tapaan se yhdistää oivallisesti tekniikan ja kestävyyden. Ihan niinkuin vaikka ampumahiihto tai hiihtosuunnistus. Kilpa-asu viimeistelee eksoottisen lajin myös ulkomaiden uutiskynnykset ylittäväksi :).

Tälläistä tänne, kevyttä yläpilveä :).

3 kommenttia:

 1. Whii, lupa ! :)(:
  Nyt sitten vaan mökkiä pystyyn niin saadaan pitää tuparit !

  VastaaPoista
 2. No parit talkoot ensin ainankin ;)

  VastaaPoista
 3. Veit kuule sanat suustani :D...

  VastaaPoista