tiistai 1. helmikuuta 2011

Kotikuvia

Kuvapäivitystä meiltä kotoa <3.

Tekninen tila, johon tehtiin koroke pikabetonista. Koroke voidaan maalata ja sen päälle pääsee asentamaan koneita paljon aiemmin kuin jos pitäisi odotella lattioiden kuivamista, kosteusuojauksia ja pintoja. 

Sama tila betoluxit pinnassa. Otsalamppumies turvaa tällä kertaa järeempiin valolähteisiin :). Ja huom. Tämä on virallisesti ihan eka tämän huushollin lopullinen pintakäsittely!
Alakerran lattialämmityksen jakotukki. Ehkei ketään kiinnosta, mutta onhan se vallan hieno hässäkkä!
Sitten olikin jo tarve aloittaa sisäpintojen tekeminen, pesuhuoneen muuraus jne. ja törmättiin siihen älyttömään eriste-toimitusaika-hässäkkään.


Sitä itteesä, tässä 50 millisenä.
Se hässäkkä muuten päättyi paremmin kuin hyvin - tehdas myy kakkoslaatua (pakkaukset auki tai parien senttien pituuvaihteluita) ja kun paikallinen myyntiedustaja onnistui varaamaan meille sopivan läjän, rakennusmiehet lainasi kuljetuskalustoa ja siippa hurautti hakureissulle, saatiin lopulta eristeet noin puolta halvemmalla ja 3-4 viikkoa nopeammin kuin oli arvio. JEI! Ja päästiin siten jatkamaan hommia myös suunnitellulla aikataululla (mikä tärkeintä). Ekana kohteena on siis pesuhuoneen, saunan ja vessan seinien muuraaminen:

Pesuhuone vielä vähän vaiheessa...
Ensin vedettiin sähköt, sitten ilmanvaihto lauteiden alle ja sitten villat. Lopuksi levytettiin.
Sitten muurattiin.

Vessa, takana pienoinen sauna, vasemmalla pesuhuone.

Se kompleksi olisi sitten siinä.
 Sähköt on varsinainen hässäkkä, mutta ne alkaa tietysti sähkökuvista, öhöm.

Sähkösuunnitelmat. Onhan näitä hierottu, sähkärin kanssa ja ilman.
Piuhaa riittää.
Valokatkaisijoita. Näissä tinkastiin alkuperäissuunnitelmista ja ollaan onnellisia halvempien peruskeinukytkinten kanssa.
Ja sitten seinäpintoja:

Makkari villoitettuna.
Välitila :).
Levytettyä olkkarinseinää. Seuraavaksi kittiä pintaan.
Peter Pan hukkasi taas varjonsa :).
Kovasti on ajatukset askarrelleet erilaissa pinnoissa. Lattian valinta olisi akuutein, ja kivilattiaan taidetaan päätyä. Pikkuberni kävi tänään rallaamassa ekan kierroksen ever kämpän ympäri, ja ehkä se vaan vahvisti kivilattiapäätöstä. Pitäisi vaan löytää kiva, just sopiva harmaa, joka olisi alennuksessa, kestäisi kulutusta ja sopisi vanhaan ja uuteen sisustukseen. Nice and easy :).


1 kommentti:

  1. Wau, kaikkea sitä onkin taas ehtinyt tapahtua, pitäskö alkaa katsoa kalenterista sisäpintojen laitteluaikataulua?;) Hyvältä näyttää, ja kuullostaa. Etenkin tuo eristehässäkkäjuttu :D Miten sopivasti voikin sattua ^^ Toivotaan lopulle yhtä hyvää jatkoa. :)(:

    VastaaPoista