maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäivä

On ollut pikkasen kiire. Paniikkikaan ei kuulosta varsinaisesti liioittelulta, mutta, no, jätetään panikointi vielä varastoon. Eikä siinä kiireessä mitään, mutta kun sattumoisin nyt on samaan aikaan kiinni ensi kesän työreissut ja seuraavan vuoden rahoituskuviot, talon sisutus, takka ja muut pikkuset jutut, pikkukoirulin mielenterveys ja mitäs muuta niitä nyt sit olikaan. Ainii. Seiska-v synttärit, Hesan reissu, hiihtoloma, yhdistyshäppeningit ja sen sellaiset. Mutta laiska töitään luettelee...kunhan selitin, miksi mitään ei kuulu, ei näy.

Talo etenee vissiin mallikkaasti. Kävin tänään yläkerrassa kurkistamassa uusia lattioita. Tytöt kävi myös ja ne on ihan hipinöitä omien huoneidensa kanssa :). Iih, sitä intoa on aika hauska seurata. Lämmöt on viritetty alakertaan, kylppärin seinät on tasoitettu (laatat pitäisi päättää!), osa alakerrasta on jo pohjamaalattukin. Aika jännää.

Toisaalta, alkaa olla sellainen olo, että tämä mökki-talvi-asuminen on jo nähty. Ja talvi myös. Olen niiiin kyllästynyt pakkaseen, kylmään ja lumisateeseen. Täysin kyllästynyt. Joten kun kävin etsimässä jotain mukavaa ystävänpäiväkuvaa, jäinkin tuijottelemaan vime toukokuisia valokuvia:







Oi, toukokuun ihana mystinen valo, kukkivat omppupuut ja tuomien tuoksu, ruohon viherrys, hiirenkorvat ja lintujen siritykset pelloilla. Että on jo ikävä. Onneksi ei tarvitse kipuilla talven kanssa enää kamalan kauan, eihän :).

Keväisten kuvien myötä, hyvää ystävänpäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää ystävänpäivää! Ja tuota toukokuun tunnelmaa kohti:)

    VastaaPoista
  2. Hyvää ystävänpäivää täältäkin! (eikös jokainen päivä voi olla ystävänpäivä?) Mukavasti kuulostaa tuo rakentaminen etenevän! Kiva päästä lähiaikoina katsomaan ihan paikanpäälle :) .
    Minna

    VastaaPoista