perjantai 25. helmikuuta 2011

Se on sitten vessa taas jäässä

Niinpä niin. Ei kestä meidän vessa pakkasia. Taitaa jäätyä toimiston lattian alta - toimistohuone kun on ollut meidän käytössä vaan varastona, kylmänä sellaisena, ja putki kaivolle mennee juuri siitä lattian alta. Ja koska putki mitä ilmeisimmin on nyt jäässä, tarkoittanee tämä jonkun sortin putkiremppaa jossain vaiheessa. Mutta nyt ei jaksa ajatella sitä yhtään. Enemmänkin vaan miettii, että vessa olisi tiedättekö aika kiva.Tulikin taas hinguttua sitä pesukonetta käyttöön. Näillä kulmilla on nyt nähtävästi tarkoitus tyytyä vähän vähempään... :P

Kiirus on vieläkin aikamoinen, mutta tällä viikolla on melkoinen työtuntien lisäksi tilattu kuitenkin alakerran lattialaatat, rappuset ja jopa se takka. Jos ei ois paniikki, olisi ihan voittajaolo :). Viikonloppuna pitäisi jotenkin ihmeellisesti  saada myös hankittua ne kylppärilaatat ja kattomatskutkin pitäisi miettiä. Lattialaatoiksi valikoitui nyt huolellisten mietintöjen, perustelujen ja etsintöjen jälkeen puhtaasti intuitiopohjaisesti sellainen kirjavahko, melkein metallihohtoisen hopeinen (eli saletisti harmaa) laatta. Toivotaan, että se on kiva eikä ihan kamala - sitä tulee kuitenkin reilut 110 neliötä eli koko alakertaan pikkulaatallisia tiloja lukuunottamatta.

Takaksi tulee puoliksi kaakeli, puoliksi slammattu semmoinen perustakka, rappusiksi (ilmeisesti tammen värisin askelmin)  varustetut umpiportaat. Että ei turha viikko siltäkään osalta.

Mutta nyt hommiin. Palailen ehkä kuvapostauksen kera joskus lähiaikoina :). Mukavaa viikonloppua!

1 kommentti: