perjantai 6. elokuuta 2010

Paluu työmaalle

No niin, tässäpä vaativan lukijakaartin toiveesta (hih) pikainen päivitys ja tilannekatsaus HETI lomareissulta palattua. Palauduttiin siis tyttösten kanssa Etelä-Suomen turneelta noin 2 h sitten. Turnee oli kiva, eikä kyllästymään päässyt. Sisävessa ja suihku oli käytössä jokaisessa paikassa :P. Kilsoja tuli kokolailla paljon, mutta sopivina etappeina. Oli kivaa, kesälomamaisen spontaania ja seura oli mahtavaa :). Kiitos kaikille majoittajille ja muille :)!

Mutta siis. Paluu remontityömaalle sujui ihan onnellisissa merkeissä. Laajennetut kotijoukot olivat ahkeroineet meidän maaltapaon aikana keittiön lattian tyhjäksi (ja pihan sitä myötä täydemmäksi) ja osa olkkarin paneeleista sekä keittiön ulkoseinät olivat saaneet tutuksi tulleen, pikkaisen "riisutumman" ulkoasun. Huomenna homma jatkuu tuvan lattian piikkaamisella; suositus olisi ainakin katsoa mitä ohukaisen betonikerroksen alta löytyy. Aarteenetsintää siis tiedossa. Pidetään peukkuja jollekin simppelille, vaikka kivi + sora -yhdistelmälle, jooko, sen voisi jättää sellaiseksi seinänvierustoja lukuuottamatta. Sen sijaan EI toivota esimerkiksi vanhat pullot + olki + maamiesuutiset + puru-hiekka-seosta. Peukut pystyyn siis, thänks!

Minun pitäisi jatkaa uunin purkamista, se on edelleen nolosti kesken. Niskat jumahti hommasta viikko sitten niin täysin, että nyt buranakuurin ja viikon jälkeen nousin tänä aamuna ensimmäisen kerran viikkoon sängystä ilman D-dayn vaatimustason strategista ylösnoususuunnitelmaa, ja vielä ihan ilman voihkimista. Kyllä tällä nyt taas kelpaa purkaa :).

Valvoja ja rempparyhmä ovat käyneet tutustumassa taloon parikin kertaa tässä välissä. Niin lohduttomalta kuin talo tällä hetkellä osittain näyttääkin (palaan tähän joku päivä), niin kaikkien taloja tuntevien mielestä se tuntuu sittenkin olevan kohtalaisen hyvässä kunnossa. Vauriokohtia on, hankalia kohtia on, vinksotusta on,  mutta kuitenkin, lopulta aina kommentti on, että eihän tämä tilanne ole yhtään huonompi. Siispä, tulevaisuudessa puretaan, tuetaan, vaihdetaan ja korjataan, ja lopulta kaiken pitäisi olla ok. Eräs asiaa tunteva ystävä kutsuu sitä remontiksi :D.

1 kommentti:

  1. Noniin, lukija kiittää! :D
    Ja innolla odotamme projektin etenemistä, peukut pystyssä tuvan lattian alustalle :)

    VastaaPoista