tiistai 29. maaliskuuta 2011

Tällä viikolla

Pikainen kuvapäivitys. Rappuset. Niissä on erikoisrakenne, jota ei voi tehdä kun ei niin tehdä ikinä kun sehän on ihan hölmö ajatus. Tehtiin kuitenkin. Hyvin toimii :). Ja edelliset kommentit oli siis lähtöisin rappustoimittajalta, kun pyydettiin rappusten alaosan leventämistä seinän vierustalle. Muuten seinän ja rappusten väliin olisi jäänyt 40 cm tyhjää. Teko ja toimitus sujui sitten näiden ensireplanvaihtojen jälkeen kerrassaan mainiosti ja hintakin oli ihan kohtuullinen.
Kulma viimeistelyä vailla. Tilaa olkapäillekin :).
 Tupa on iso, mutta kun sinne tuuppaa riittävästi tavaraa, niin aika täyteenhän se tulee.


Takkaa lattialla. 


Ja keittiötä.


Maailman pienin takka? No, siihen kohtaan sattui aikamoinen kiire ja paine. Ja se on kyllä tosi söpö. Taidan nimetä sen suorilta Lemmikiksi, sen verran hellyyttävä ilmestys tuollainen vekotin. Siippa ja raksaajat ehti jo irvistellä, että siinä voi hyvin poltella tulitikkuja. Mutta mahtuu siihen takkatikutkin, nih :). 
Sitten harmonisesta alakerrasta hattaraiseen yläkertaan. Epäonnista askarteluhuonetta en nyt jaksanut juuri kuvailla - pitää miettiä mitä sille nyt tehdään, mutta tyttöjen huoneiden alustavat väritykset on silkkaa karkkiväriä, periaatteessa vaaleaa, periaatteessa niin kirkasta. Söpöä :).
Kummatkin värit on luonnossa kuvia kirkkaammat, mutta en edes kuvankäsittelyllä saanut niitä viritettyä ihan kohdilleen. Mielikuvitelkaa :).

Kivaa viikonjatkoa!

3 kommenttia:

 1. Whii, ihanainen talo! Näyttää ihan kodikkaalta jo, rappuset paikallaan, keittiön kaapit levällään (x Ei millään malttais täältä etäältä vaan katsella, tekis mieli tulla Puuhailemaan.:P hih!

  Kohta teillä on asuttava uusi koti-kotoinen ^^

  VastaaPoista
 2. Hyvältä ja hienolta näyttää tuleva koti!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Nuo värit ei nyt vaan kertakaikkiaan osu yhtään. Kuopuksen huone on pinkimpi ja esikoisen kirkkaamman sininen. No, ehkä värien postaaminen on vaan ihan toivotonta :).

  VastaaPoista