sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Värileikkejä edelleen

Taas on vähän kokeiltu. Ja paino siis sanalla kokeiltu. Koska näytää, että aina yhtä nappiväriä kohti tulee pari potentiaalista hutia. Parista miljoonasta väristä valkkaaminen on yllättävän haastavaa, etenkin jos haluaa väriä, mutta myös jonkunlaista harmoniaa... Mutta jospa näytän. Ekaksi yläkertaan ja koklailemaan.

Kissankellopäähänpinttymä... :) Tässä pikkasen vaaleampana. Ikkunaseinä on muka-keltainen, mutta näyttää kyllä tuon sinertävän rinnalla ihan valkoiselta. Höh.

Toinen laita tekeillä. Oviseinän oli tarkoitus olla oranssiin taittava, mutta ei se nyt sitten ole. Höh uudestaan. No, maalitkin onneksi loppui, joten toinen kerros voidaan sutia sitten pikkaisen värikkäämmin värein. Ehkä.

Ulkomaailma ei ole vielä paljon pohjamaalattuja huoneita värikkäämpi, mutta tälläiset sängyn viereiset pikkuikkunaiset on muuten vaan niin söpöjä, että näytän ottavan niistä kuvia aina kun menen yläkertaan kameran kanssa.
Tupa, lattia vielä saumaamatta. Lattia on ihana. Tykkään väristä kovin (vaikka se ainakin miun näytöllä näkyy tässä liian tummana, niinkuin seinäväritkin). Samoin nuo tuvan sivuseinät on tosi hyvän väriset. Itseasiassa niiden väri on ihan sama kuin tuossa päätyseinän tasoitteessa, eikös :).
Värisuora.

Makuuhuoneen sininen on itseasiassa hyvin harmaa, mutta yhtäkaikki, aivan ihana!
Ja tässä siis punainen sellaisena kuin se aika oikeasti on (ainakin tällä näytöllä).
Joo'o. Tavoitteena olisi sellainen tasapainoinen, mutta värikäs kokonaisuus. Vahva, mutta pehmeä. Vähän kuin Heinähatussa ja Vilttitossussa (yläkerran osalta, mutta tätä ei tarvitse kertoa Siipalle ;)).Tällä hetkellä tupa ja makkari on plakkarissa. Muissa tiloissa on vielä testi päällä :).

5 kommenttia:

 1. Tuo lattia: I-H-A-N-A! Oi, oi, mie kyllä jo ootan, että pääsee paikan päälle ihastelemaan. Ja ihanaa, että alkaa tosiaankin valmistumaan...Voimahalit kuitenkin, kohta alkaa loppurutistus raksalla!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Näkyville jäävää! Valmiinnäköistä - työn tulos näkyy heti eikä jää listojen, levyjen tms. alle! Huippua! Mä tykkään tuosta punaisesta seinästä ja lattia näyttää tosi hyvälle!

  Se alkaa olla loppusuora, suorastaan kirisuora. ;) Projekti on edennyt ja tosiaan uuteen kotiin muuttaminen on yllättävän lähellä. Hyvin olette jaksaneet!

  VastaaPoista
 3. Fantastista ja hulppeeta. Teillä on jo sisustuskin käynnissä, ainakin matosta ja tuolista on lähdetty liikkeelle. :)
  T:Päivi

  VastaaPoista
 4. :). Matto talon tekee...

  Ja ihan totta (kaikille), kyllä se siitä pikkuhiljaa valmistuu. Ja lattia n ihana :).

  VastaaPoista