torstai 17. maaliskuuta 2011

Tilannekatsaus

Maailmalla myllertää, mutta oma elo on aika vakiintuneessa tilassa. Kai. Väsyttää, tai väsytti vähän pätkää koko eläminen, mutta nyt tuntuu jo paremmalta. Väliin pikkasen kyllästyn tähän, jaa, miten sen nyt sanoisi, täpösen täyteen tumpattuun elämään. Mutta vaan hetkeksi. Kun väsy helpottaa vähänkin, elämä ei enää tunnu tumpatulta vaan vain hyvällä tavalla täydeltä, rikkaalta. Umpirikkaalta. Enkä toisaalta ole onnistunut olemaan päätymättä tälläiseen tilaan viimeiseen, hm, 10 vuoteen ainakaan, joten turha kai narista. Ja siis tämähän on kivaa. Ihan oikeasti. Ei ole tylsää :).

Mutta tilannekatsausta. Löysin mielestäni iiiihanan tapetin makkarin seinään. Tai se on pyörinyt mielessä aiemminkin jo, mutta miten sen olikin aina skipannut jollain "liian eläväinen"-perusteella . Nyt pitäisi vielä päättää väri: marjapuuro vai sininen. Sininen on paremman värinen, mutta marjapuuron värisessä on valmiiksi monta hyvää värivaihtoehtoa mukana. Päätä, päätä, päätä. Olen kallistumassa siniseen. (Eli siis luultavasti tulee marjapuuro, vai onnistuisinko yllättämään...)

Eteisestä päätettiin, että annetaan punaisen olla  kunnes muut seinät on valmiit. Alan kuitenkin olla aika kypsä heivaamaan sen pois jonkun vähän kirkkaamaan (valoisamman) värin tieltä. Mutta odotellaan nyt kärsivällisesti (hahhhah, kärsivällisyys on toinen nimeni...). Oikeastaan vasta tänään aamukahvipöydässä tajusin mikä siinä ärsyttää. Sen työhuoneen keltaisen seinän kanssa vaikutelma on kovin HOPLOP:mainen. Joten, äh, ei kiitos. Rakkaat työkaverit tosin kommentoi, että eikös teillä ole muutenkin vähän kuin Hoplopissa: vauhtia ja vaarallisia tilanteita... :). Joo.

No, joka tapauksessa.  Nyt meillä laatoitetaan lattioita, joten sisälle ei juuri edes pääse. Huomenna pitäisi käydä kyllä ostamassa maalia makkariin, eteiseen, kuistille ja keittiön takaseinään. Jos niitä päästäisiin maalaamaan vielä nyt viikonloppuna. Yäkerran rappuset on myös otettu pois laatoituksen tieltä, joten sinnekään ei juuri pääse. Saatiin tänään kuitenkin kattoturvatuotteet. Katolle siis pääsi, vaikka siellä oli jättikerros lunta. Nyt siellä on tikkaat, lumeen kaivettu käytävä ja  kulkusillat. Ja talon päädyissä on poistumistiet ja tikapuut. Ja kun meillä on kattoturvatuotteet myös takan asennus onnistuu joskus loppukuusta. Ensi viikolla pitäisi tulla myös yläkerran kattopaneelit, rappuset ja keittiö. Itseasiassa aika hämmentävää. Ihan kun päästäisiin oikeesti kohta asumaan johonkin täältä kämpästä. Kuukausi vielä?...

3 kommenttia:

 1. Mites sen takan kanssa kävi? :)
  Miusta se punanen oli hieno väri, mut voi tosin tuntua hieman tummalta, jos ei oo hyvä valaistus. :) Viosin kyl harkita meille tollasta joskus ;).. saisinkohan. :D

  VastaaPoista
 2. Ihana punainen ja keltainen! Ei ollenkaan Hoplop ja kiva kun ei ole aina valkoisia koteja.

  VastaaPoista
 3. Hm, mites sen takan kanssa pitikään käydä... No, joka tapauksessa, takka on tulossa ei nyt, mutta sitten seuraavalla viikolla (jos oikein muistan).

  Ja tuo punainen on värinä kyllä kerrassaan herkku, mutta katsotaan nyt kuin se muuten saadaan tänne istumaan :).

  VastaaPoista